کارخانه کشمش پلویی طلایی ارگانیک + تولید پخش عرضه

ایران جز کشورهای بزرگ تولید و پخش کننده کشمش پلویی طلایی در جهان می باشد که با داشتن کارخانه های بزرگ عرضه و فروش محصولات ارگانیک، از نمونه های خارجی خود پیشی گرفته و در جهان مشهور می باشد. این محصول بی نظیر که دارای انواع ویتامینها می باشد سرشار از آهن، کلیسیم و پتاسیم بوده که مهمترین عامل برای محکم کردن استخوانها می باشد.

برای شنیدن خاصیتهای فوق العاده این محصول با ما همراه باشید تا در ادامه مطالب بیشتری از این محصول شفا بخش در اختیار شما قرار دهیم.

کشمش پلویی طلایی ارگانیک

برای خریدن مرغوب ترین نوع کشمش پلویی طلایی بهترین راه خرید از مراکز مستقیم این محصولات می باشد که این خشکبار خود را از بهترین تولید کننده و به صورت کاملا ارگانیک خریداری کرده است.

در طب سنتی برای افرادی که کم خونی دارند خوردن کشمش به کررات توصیه شده است و این به دلیل آهن موجود در این محصول می باشد. ورزشکارانی که به دنبال یک ماده غذایی با کالری بالا هستند می توانند از کشمش به عنوان یک وعده غذایی سالم استفاده کنند.

کشمش پلویی در بسیاری از نقاط ایران تولید می شود که بهترین آن طلایی بوده و اکثر مردم برای پختن کشمش پلو از این نوع استفاده می کنند. جالب است بدانید که این محصول در بین صادرات مواد غیر نفتی در رتبه صادرات قرار دارد و هرساله مقدار زیادی از این محصول به کشورهای مختلف صادر می گردد. این محصول جز دسته خشکبار می باشد که علاوه بر استفاده در آجیل، به عنوان بهترین تنقلات می تواند جایگزین تنقلات مضر دیگر باشد.

محصولات کشمش پلویی در بیشتر موارد به صورت آفتابی خشک می شوند و بعد از خشک شدن نیز مقدار کمی حاوی رطوبت می باشند.

کشمش پلویی طلایی ارگانیک

انواع کشکش حاوی قند طبیعی بوده که بهترین جایگزین قند برای خوردن چایی می باشد و برای افرادی که فشار خون بالا دارند بسیار مفید می باشد. برای کسانی که دارای استرس زیاد در طول روز هستند بهترین پیشنهاد برای رفع این مشکل کشمش می باشد.

مصرف روزانه این نوع از خشکبار عامل موثری در افزایش تمرکز افراد شده و می توان برای جلوگیری از خستگی در طول روز، کشمش را در برنامه غذایی روزانه قرار داد. کشمش دارای مقدار زیادی فیبر می باشد که برای کودکان بسیار مفید بوده و تقویت حافظه آنها با خوردن کشمش افزایش پیدا می کند.

کارخانه کشمش پلویی طلایی ارگانیک

در اکثر نقاط کشورمان مانند قزوین و ملکان بهترین نوع کشمش پلویی طلایی تولید می شوند که به بهترین کارخانه ها فرستاده شده و بدون افزودن موادی و به صورت کاملا ارگانیک بسته بندی می شوند تا برای صادرات آماده شوند.

کشمش بعد از خشک شدن به رنگهای قهوه ای، طلایی، سبز و سیاه در می آیند که از کشمش قهوه ای در پلو استفاده می شود. در بیشتر دسرها و شیرینیها برای طعم دادن از کشمش استفاده می کنند که معروف ترین ٖآنها کیک یزدی می باشد.

کارخانه کشمش پلویی طلایی ارگانیک

از روشهای معمول برای خشک کردن انگور، روش تیزابی می باشد که در این روش در مقدار بسیار بالا کشمش به دست می آید. در این روش انگورها را درون تیزاب ریخته و با استفاده از روش شیمیایی خیلی سریع انگورها خشک شده و تبدیل به کشمش می شوند. کشمشهای به دست امده از این روش خرمایی و روشن می باشند و هر چقدر میزان شفافیت محصول بالا باشد، کیفیت آن نیز بیشتر است.

کشمش پلویی علاوه بر استفاده در در برنج، در تمامی نانهای سنتی و شیرینیها استفاده شده و نوع محبوب این محصول در بین مردم می باشد.

تولید کشمش پلویی طلایی

کشورمان جز بزرگ ترین تولید کنندگان انواع کشمش در جهان می باشد که بیشترین فروش و صادرات را نوع پلویی و طلایی آن در بین کشمشها دارد. این نوع از خشکبار دارای انواع ویتامین مانند B1 ,B2 ,B5 می باشد و ویتامین سی و ویتامین ای قابل ملاحظه ای نیز در کشمش وجود دارد. کشمش دارای مقداری چربی مناسب برای بدن می باشد و فسفر موجود در این محصول دلیل کمک کردن به تقویت حافظه می باشد.

در خشک کردن کشمش به روش تیزابی نیازی به مراقبت نیست و تمام انگور درون ماده قلیایی آغشته می شود. اما در روش خشک کردن به روش آفتابی باید انگورها را جا به جا کرد و بعد از خشک شدن سمتی از انگور باید آن را پشت و رو کرد تا تمام قسمتهای آن خشک شوند. بعد از خشک شدن کامل انگورها آنها را از شاخه ها جدا کرده و الک می کنند تا تمام خش و خاشاک آن جدا شوند.

تولید کشمش پلویی طلایی

بسیاری از افراد تصور می کنند رنگ کشمشها در این دو روش با هم فرق می کنند در صورتی که تفاوت چندانی در رنگ آنها دیده نمی شود. شاید دیده باشید در بسیاری از خانه ها انگورها توسط نخ آویزان کرده و تبدیل به کشمش می کنند که این روش را خشک کردن به روش سایه می گویند.

پخش و عرضه کشمش پلویی طلایی

در کشورمان مراکز معتبری وجود دارد که به پخش و عرضه با کیفیت ترین محصولات کشمش پلویی طلایی مشغول هستند. کشمش طلایی که از خشک کردن انگور بی دانه به دست می آید برای خشک شدن از روش متفاوتی استفاده می شود که این نوع روش در امریکا بسیار معمول می باشد. در این روش انگورها درون سبد ریخته می شوند و حدود 5 دقیقه در محلول قلیایی قرار می گیرند و بعد از آن آنرا شستشو می دهند و به مدت حدودا 8 ساعت در مکانی دور از نور خورشید در معرض دود گوگرد قرار می گیرند.

این مجموعه در ایران بزرگترین مرکز تهیه و تولید محصولات خشکبار از جمله کشمش می باشد که توانسته علاوه بر نیاز داخلی، محصولات خود را به کشورهای مختلف صادر کند. عوامل فروش این مجموعه از روشهای مختلفی محصولات خود را به مشتریان ارایه می دهند که محبوب ترین آن فروش اینترنتی می باشد.

اگر شما هم به دنبال محصولات باکیفیت و ارگانیک هستید، می توانید بدون حضور در محل و از طریق سایت مجموعه در ابتدا تمامی محصولات را مشاهده کرده و با مقایسه محصولات با نمونه های مشابه دیگر، انتخاب خود را سفارش دهید.

پخش و عرضه کشمش پلویی طلایی

شما می توانید با یک کلیک از سایت این مجموعه دیدن کنید و بعد از سفارش خشکبار خود را در اسرع وقت و با بهترین بسته بندی تحویل بگیرید. بنابراین منتظر شما هستیم تا تجربه جدید خرید سریع و اینترنتی را با ما تجربه کرده و جز میلیونها مشتری ما باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما